Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 valmistettiin vuonna 1965 ja siirtyi suoraan Fordin Taunus Transitiin. Transit MK1 on käynnistänyt pitkän historian toimitusmallin tuotantomallin. Tämänpäiväinen kokous tiellä Ford Transit MK1 jo reunustaa ihmeellinen.

Maailmassa on monia MK1-käyttäjiä. Transit Centerin verkkokauppa on maailman ainoa myymälä, joka tarjoaa sekä uusia että käytettyjä osia vanhemmille Ford-malleille.

Ford Transit MK1 oli saatavilla monissa muunnelmissa, klassisesta vanosta, henkilöautoista 4x4: een. Ford Transit on käynnistänyt aikakauden ja asettanut uudet standardit pakettiautoille.

Nyt on muotia kunnostaa vanhoja autoja. Tämä muoti on tullut myös jakeluverkostoon, joten monet Transit MK1: n omistajat yrittävät tuoda sen täydelliseen kunnossa. Uudistettu Transit-malli voi maksaa kymmeniä tuhansia zlotyyppejä. Valitettavasti vanhojen mallien osia on vaikea löytää jälkimarkkinoilla, ja haku vie paljon aikaa. Siksi Transit Center päätti ottaa käyttöön vuosina 1965-1978 valmistetun pysyvän mallin, jonka ansiosta asiakas voi ostaa osia poistumatta kotimaastaan.

mk1