Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

Transit Center ei ole vain Ford Transit -pakettiauton osien verkkokauppa. Transit Center Motorsportin erityisosasto rakentaa ja huoltaa myös kilpa-autoja. Erikoisalaamme ovat RallyCrossin Ford-autot.

Verkkosivuillamme wicikmotorsport.com voit tutustua yrityksemme rakentamiin autoihin viimeisten 15 vuoden aikana. Jokainen niistä on toistuvasti noussut palkintokorokkeelle Euroopan tason kilpailuissa. Autojamme ovat ajaneet mm: Tadeusz Myszkier - moninkertainen Puolan kilpa-ajomestari, Knut Owe Borseth - RallyCrossin Euroopan mestari, Marcin Wicik - RallyCrossin Puolan mestari, Maciej Polody - Driftin Euroopan mestari sekä monet muut lahjakkaat kilpa-ajajat, joita on liian monta mainitsematta.

Autojemme rakentamisessa teemme yhteistyötä monien eurooppalaisten yritysten kanssa, kuten Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST, Pauwels Motorsport. Hyödynnämme autojemme rakentamisessa kokemustamme, jonka olemme hankkineet eri puolilla Eurooppaa sijaitsevilta radoilta. Lisätietoja muista projekteistamme sekä Transit Center Motorsportin historiasta löydät osoitteesta wicikmotorsport.com

Yksi suosituimmista projekteistamme on Ford Transit MK7 - ympäri maailmaa suosittu drift-bussi ja siten ensimmäinen drift-kelpoinen pakettiauto.

Kilpa-ajajat ja automaailman merkkihenkilöt arvostavat autojamme suuresti. Kickster Znafca kilpailee menestyksekkäästi kilpailuissa rakentamallamme Mazda RX8:lla. Vankelin moottori, takaveto ja Sebastian ratissa ovat vertaansa vailla Motorsport Trophy- ja Track Day -tapahtumissa. Yksikään urheiluautovuokraamo maailmassa ei halveksisi tällaista Mazda RX8:aa.

Automme ovat menestyneet menestyksekkäästi kilparadoilla ympäri Eurooppaa, urheilukilpailuissa Kuba Przygońskin tai Tomasz Kucharin kaltaisten kuljettajien kanssa. Ford Focus RX oli myös yksi tehokkaimmista kilpa-autoista Gymkhana Grid-tapahtumassa, jossa Marcin Wicik kilpaili Ken Blockin, Petter Solbergin ja Andreas Bakkerudin kaltaisia kuljettajia vastaan. Vuonna 2021 suosittu Mechanical Orange meni unkarilaiselle kilpa-ajajalle Benyó Mátélle, joka menestyi Unkarin ja FIA CEZ:n mestaruussarjoissa.

Lisätietoa:
Transit Center Motorsportservice
0 tuotetta
Finland Social Media