Your browser does not support JavaScript!


Transit Centerin osien laatu

Transit Center on pakettiauton osien verkkokauppa Euroopassa. Riippumattomana auto- ja henkilöautojen varaosien asiantuntijana tarjoamme tuotteita eri tuotemerkeiltä. Olemme jakaneet valikoimamme seuraavasti: alkuperäisosat, alkuperäisvalmistajan (OEM) osat, korkealaatuiset varaosat, varaosat. Jokaiselle myymälässä olevalle tuotteelle on määritetty valmistaja ja laatutaso, jotta varmistetaan mahdollisimman suuri avoimuus myyjä-asiakassuhteessa.

OE-osat

Kansainvälinen lyhenne OE tarkoittaa alkuperäisvarusteita. Se tarkoittaa tehdasosia, jotka asennetaan ajoneuvoihin tuotantolinjoilla. Nämä ovat osia, jotka on valmistettu tiettyä ajoneuvoa varten ja jotka on täysin mukautettu sen suunnitteluun ja teknisiin vaatimuksiin. OE-osissa on valmistajan virallinen logo, yleensä sen ajoneuvon merkki, johon osa on tarkoitettu. OE-tuotteet, kuten fordin aidot osat, täyttävät tiukat laatuvaatimukset, mikä on osoitus niiden kestävyydestä ja yhteensopivuudesta kyseisen ajoneuvon kanssa.


osien laatu

Autonosatyypit

Kaikki myymälän valikoimassa olevat osat on valittu markkinoilla saatavilla olevista tuotteista vastaamaan asiakkaidemme odotuksia. Ymmärrämme, että laatu ja hinta ovat avainasemassa autonosia etsivien keskuudessa. Siksi tarjoamme eri valmistajien laatutasoltaan vaihtelevia tuotteita. OE-, OEM-, varaosa- ja premium-varaosien nimitys voi auttaa sinua päättämään, haluatko ostaa tietyn tuotteen. Jos et välitä korkeasta laadusta, voit käyttää halvempaa varaosaa. Jos sinulla on korkeat odotukset, edessäsi on valinta OE-tuotteen ja premium-varaosan - kuten Trateo-varaosien - välillä.


Pakettiauton osien valmistajat