Your browser does not support JavaScript!


Ford Motorcraft - Ford Transitin aidot varaosat

Ford Motorcraft -merkin perusti Ford Motor Company vuonna 1972. Se oli erillinen hallinnollinen yksikkö, joka käsitteli autojen varaosia. Ford Motorcraft -brändi koski sekä aitoja osia että laadukkaita varaosia. Nykyään Ford Motorcraft -brändillä tarkoitetaan Ford Motor Companyn virallisesti hyväksymiä varaosia. Ford Motorcraft -tuotteiden on täytettävä tiukat tekniset vaatimukset, jotka ovat samat kuin aidoilla varaosilla, mutta jotka hyvin usein valmistetaan alihankkijoiden toimesta. Ford Motorcraft -osia voidaan siis pitää Ford Motor Companyn hyväksyminä aitoina varaosina!

Motorcraft-osat - Fordin oma tuotemerkki

Motorcraft-osat ovat Fordin oma tuotemerkki, ja ne tarjoavat aitojen tuotteiden laatua. Motorcraft-osista käytetään myös nimitystä alkuperäisvaraosat, koska valtuutetut Ford-huoltokeskukset käsittelevät niitä aitoina osina. Tämä on erityisen tärkeää auton takuun ollessa voimassa. Ford Motorcraft -varaosia ovat esimerkiksi jarrupalat ja -levyt, akut, renkaat, iskunvaimentimet ja suorituskykyosat. Yrityksemme myy valtuutettuja Motorcraft-tuotteita, jotka tulevat laillisesta lähteestä. Motorcraft-osat luokitellaan OEM-osiksi (Original Equipment Manufacturer), mikä tarkoittaa, että ne ovat Ford-autoihin valmiiksi asennettuja osia, jotka on valmistanut Motorcraftin tytäryhtiö. Motorcraft-merkkiset tuotantolinjat perustuvat täsmälleen samoihin materiaaleihin ja malleihin kuin alkuperäiset osat. Mielenkiintoista on, että jotkut Motorcraft-tehtaat valmistavat myös Ford OE -osia, mutta eri valmistajan logolla. Tämä on mahdollista näiden kahden yrityksen välisen sopimuksen ansiosta. Motorcraft-osat ovat mielenkiintoinen vaihtoehto OE-tuotteille, sillä ne tarjoavat erittäin hyvää valmistuslaatua OE-tuotteita edullisempaan hintaan.

Pyöränlaakeri etu Ford Transit MK6 Motorcraft

Ford Motorcraftin osat - mielipiteitä

Monet ihmiset etsivät tietoa eri merkeistä ja niiden laadusta ennen Ford Transitin osien ostamista. Ford Motorcraft -osilla on hyvät arvostelut auton omistajien ja mekaanikkojen keskuudessa. Loppujen lopuksi voit saada erittäin laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Parhaat arvostelut koskevat Motorcraft-osia, kuten öljyjä ja jarrupaloja. Motorcraft-moottoriöljyillä on amerikkalaiset ja eurooppalaiset laatusertifikaatit, ja ne on valmistettu Ford-ajoneuvoihin. Ford Motorcraft -osia valmistavia alihankkijoita ovat esimerkiksi Valeo, Lucas, Bosch, Hella, TRW tai jopa Sony. Löydät myös yksittäisten Motorcraft-osien arvostelut verkkokaupastamme tuotekohtaiselta sivulta. Tuotesivuilla näkyvät Motorcraft-osien arvostelut ovat peräisin todellisilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet myymälästämme.

<br />
<b>Warning</b>:  Use of undefined constant HMPX_KLOCKI1 - assumed 'HMPX_KLOCKI1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in <b>/motorcraft.php</b> on line <b>39</b><br />
HMPX_KLOCKI1

Suositellut Motorcraft Ford Transit -osat

Mietitkö, mitkä Ford Motorcraft -osat pakettiautoihin kannattaa ostaa? Tässä suosituksia, jotka perustuvat kokemuksiimme. Jarrujärjestelmä on erittäin tärkeä osa mitä tahansa autoa, sillä se takaa kuljettajan turvallisuuden. Siksi olemme päättäneet esitellä Motorcraft-merkkiset jarrupalat ja -levyt, jotka erottuvat varaosiin verrattuna laadullaan. Suositeltavimpiin tuotteisiimme kuuluu myös Motorcraft XR 15W40 -moottoriöljy, jota ei valitettavasti enää valmisteta. Löydät Motorcraft-osasuosituksemme Ford Transit -autoosi alta.

Ford Transit MK6: Etujarrupalat Ford transit 2000-2006
Ford Transit MK7: Etujarrupalat Ford Transit MK7
Ford Transit MK8: Jarrupalat Ford Transit 2014
Ford Transit Custom: Jarrupalat Ford Transit Custom
Ford Transit Connect: Jarrupalat Ford Transit Connect 2002

Oletko kiinnostunut Ford Transitin osista, mutta et löydä niitä myymälästämme? Ota yhteyttä myyntiimme, me autamme sinua!