Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Transit Center logo on symbolin ja tekstin yhdistelmä. Transit Center -logo koostuu tavallisesta kuusikulmiosta, johon on piilotettu kirjaimet T ja C. Nämä kirjaimet symboloivat Transit Center -yrityksen nimeä. Sanalla Transit on tässä keskeinen merkitys. Yrityksemme on alusta alkaen liittynyt Ford Transit -varaosien myyntiin. Sana Center tarkoittaa keskusta eli paikkaa, josta löydät kaikki ajoneuvoosi tarvitsemasi osat. Transit Center -logosta on kaksi versiota: virallinen - symboli on ylhäällä - ja vaihtoehtoinen - symboli on vasemmalla. Käytämme logon vaihtoehtoista versiota myymäläsivulla.

Transit Center logotyyppi

Ainutlaatuisella logotyypillä ja erottuvilla väreillä Transit Center erottuu kilpailijoista. Yrityksen logotyyppi kuvaa oranssia TC-kirjainta, joka muistuttaa modernistisen muotoilun hammaspyörää ja on sijoitettu säännöllisen kuusikulmion sisään. Tällä motiivilla viittaamme vahvuuteen, kestävyyteen ja jatkuvaan innovointiin automaailmassa. Transit Center -logo on nähty monissa toteuttamissamme projekteissa - pakettiautoissa ja kilpa-autoissa. Värit, joihin samaistumme, ovat oranssi, musta ja harmaa.

TC:n värien merkitys

Oranssi symboloi filosofiaamme sisältyvää energiaa, optimismia ja yrittäjähenkeä. Tämä väri herättää huomiota, liittyy innovaatioon ja ilmentää väsymätöntä pyrkimystämme jatkuvaan parantamiseen. Musta puolestaan liittyy tyylikkyyteen, ammattimaisuuteen ja itseluottamukseen. Yrityksessämme se tarkoittaa, että pidämme huolta jokaisesta yksityiskohdasta ja pyrimme täyttämään korkeimmat laatu- ja asiakaspalvelustandardit. Harmaa symboloi vankkuutta ja vakautta, mikä on erityisen tärkeää autoalalla, jossa luotettavuus ja luotettavuus ovat avainasemassa.

Transit Centerissä yhdistämme nämä kolme väriä luodaksemme asiakkaillemme ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokemuksen. Keskitymme positiiviseen ilmapiiriin, joka motivoi meitä jatkamaan kasvuamme ja luo samalla turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta asiakkaillemme. Kutsumme sinut yhteistyöhön Transit Centerin kanssa - luotettava kumppani pakettiautojen varaosien maailmassa. Yhdessä voimme saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia ja edistää yrityksesi menestystä!