Your browser does not support JavaScript!


Tyyppinen osat: 


Sivua:  1  Näytetään 1 - 2 (2 kohdetta yhteensä)

Lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi Mercedes Sprinter 906 sisältää puhallinvastuksen, lämmitysventtiilin ja tuuletinmoottorin


Lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi ovat järjestelmiä, jotka ohjaavat ohjaamon lämpötilaa. Ilmanvaihtojärjestelmä on tärkein lämpötilan säätöjärjestelmä, ainoa itsenäisesti toimiva. Lämmitys ja ilmastointi ovat riippuvaisia ​​ilmanvaihtojärjestelmästä, koska tuuletin tuo ilmaa matkustamoon sopivaa reittiä - ilmastointihöyrystimen tai lämmittimen kautta.
Mercedes Sprinterin toista sukupolvea pidettiin luokkansa parhaana toimitusautona. Se saa tämän arvonimen luotettavuutensa, riittävän tehonsa, rikkaiden laitteidensa ja kehittyneiden järjestelmiensä ansiosta, jotka takaavat turvallisuuden ja helpottavat ajamista. Mercedes Sprinter II menestyi paitsi Euroopassa myös Yhdysvalloissa. Se oli saatavilla siellä Freightliner Sprinter- ja Dodge Sprinter -merkeillä. Erilaisten markkinaominaisuuksien ja erilaisten päästöstandardien vuoksi Yhdysvaltain markkinoilla Sprinter myytiin 3,5 V6 -moottorilla 258 hv: llä, mikä tekee siitä tehokkaimman koko moottorivalikoimasta. Mercedeksen innovaatio on mukautuva ESP -järjestelmä. Tämä järjestelmä laskee pakettiauton painopisteen ja mukautuu siihen taaten korkeimman turvallisuustason.

Lämmitys Mercedes Sprinter W906

Lisää tekstiä
 
Anna avainsana
Tarkennettu haku
Transit Center in Europe
0 tuotetta
Finland Social Media