Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2014 - miten se toimii?

Tältä sivustolta löydät Ford Transit MK8:aa koskevat suosituimmat kysymykset sekä vastaukset. Mietitkö, mistä löydät VIN-numeron tai miten pakettiautosi konepelti avataan? Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot alla olevasta tekstistä.

+Missä on ford transitin akku?

Ford Transitin akku sijaitsee turvallisuussyistä kuljettajan istuimen alla. Jos pakettiautossasi on sähkösäätöiset istuimet ja akku on tyhjä, sinun on käytettävä käynnistyskaapeleita istuimen siirtämiseen.

+Minkä painoinen on ford transit mk8?

2028 kg - 2390 kg, koriversiosta riippuen.

+Mikä ford transitin moottori on paras?

Ford Transitin nykyinen moottorivalikoima rajoittuu yhteen 2.0 EcoBlue -dieselmoottoriin. Jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisista voimansiirroista, sähköinen Ford E-Transit voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Vuoteen 2016 asti tuotannossa oli myös pakettiautoja, joissa oli 2.2 TDCI-moottori.

+Miksi Ford Transitissa on 2 akkua?

Kahden akun käyttö Ford Transitissa on yleensä tarkoituksena lisätä käynnistysvirtapotentiaalia. Lisäakku helpottaa pakettiauton käynnistämistä talvella tai maissa, joissa on kylmä ilmasto. Toista akkua käytetään myös matkailuautoissa, kylmäkuljetusautoissa ja muissa Ford Transitin versioissa, jotka tarvitsevat enemmän sähköä esimerkiksi sähkölaitteiden käyttämiseen.

+Onko Ford Transitissa saatavana 4x4?

Kyllä. Ford Transit on tullut markkinoille myös 4x4 (AWD) -versioina vuodesta 1985 lähtien. Saatavana on myös 2023 Transit 4x4 2.0 EcoBlue -moottorilla. Myös kolmansien osapuolten, kuten County tai Quigley, luomat versiot ovat suosittuja.

+Onko ford transit etuvetoinen?

Ford Transit on saatavana FWD-, RWD- ja AWD-vaihteistona. Valinta on sinun.

+Mikä on ford transit trail?

Ford Transit Trail on Ford-pakettiauton erikoisversio, jossa on ainutlaatuinen jousitus ja ulkoiset korin yksityiskohdat. Suosittelemme Ford Transit Trail jäähdyttimen säleikköä.

+Millainen ford transit minulla on?

Käy osoitteessa: ford transit osat ja valitse pakettiautosi näytetyistä grafiikoista.

+Mitä ford transit -malleja on olemassa?

Ford Transit MK1 (1965-1978), Ford Transit MK2 (1978-1986), Ford Transit MK3 (1981-1991), Ford Transit MK4 (1991-1994), Ford Transit MK5 (1994-2000), Ford Transit MK6 (2000-2006), Ford Transit MK7 (2006-2013), Ford Transit MK8 (2014-2019), Ford Transit MK9 (vuodesta 2019).

+Onko Ford Transitissa vakionopeudensäädin?

Uusissa Ford Transit -malleissa on mukautuva vakionopeudensäädin. Ennen vuotta 2018 valmistetuissa pakettiautoissa ei välttämättä ole tätä vaihtoehtoa.

+Missä on ford transitin sulakerasia?

Jotta Ford Transit MK8:n sulakkeisiin pääsee käsiksi, on irrotettava ohjauspyörän alla oleva muovipaneeli. Se on kiinnitetty neppareilla eikä sen irrottaminen vaadi erikoistyökaluja. Ohjauspyörän vasemmalla puolella on OBD-sisääntulo ja oikealla puolella sulakeliitin. Toinen laatikko sijaitsee konepellin alla, ja sen vieressä on vuoden 2014 Transitin jäähdytysnestesäiliö.

+Onko ford transit hyötyajoneuvo?

Kyllä, Transit-pakettiautoa pidetään hyötyajoneuvona. Sitä käytetään usein tavaroiden tai matkustajien kuljettamiseen liiketaloudellisiin tarkoituksiin.

+Miten paljon Transit-pakettiauto voi kuljettaa?

1110 kg - 1472 kg, koriversiosta riippuen.

+Mitä eroa on ford transitin ja ford transit customin välillä?

Ford Transit on suuri pakettiauto, jonka paino on enintään 3500 kg. Ford Transit Custom on erillinen pakettiautomalli, jossa on pienempi koko. Ford Transit Custom on kompromissi henkilöauton ja pakettiauton välillä. Molempia pakettiautoja voidaan kutsua hyötyajoneuvoiksi, mutta Ford Transit on huomattavasti suurempi ja sitä on saatavana useampana versiona.

+Miksi Ford Transitit ruostuvat?

Ford Transit ja sen kori ruostuvat teräksen (rauta ja sen seokset) alkuaineiden hapettumisprosessin ja ilmakehän komponenttien, kuten veden, välityksellä.

+Ovatko ford transit -pakettiautot luotettavia?

Ford Transit on yksi maailman parhaista pakettiautoista, jonka historia ulottuu 1960-luvulle.

+Voiko ford transit hinata?

Kyllä, tietenkin. Teknisesti ottaen Ford Transit voi hinata jopa 3 500 kg. Sinun on kuitenkin noudatettava tieliikennemääräyksiä ja ajokorttiasi. Jos sinulla on enintään 3,5 tonnin ajoneuvojen ajokortti ja Ford Transit painaa keskimäärin 2 tonnia, voit hinata sillä enintään 1,5 tonnin ajoneuvoja.

+Missä Ford Transit valmistetaan?

Ford Transit valmistetaan tällä hetkellä Ford Otosanin (Turkki), Montevideon (Uruguay), Claycomon (Yhdysvallat) ja Kansas Cityn (Yhdysvallat) tehtailla. On kuitenkin syytä huomata, että valtaosa Euroopan markkinoille suunnatuista Ford Transiteista valmistetaan Turkissa.

+Kuten nollata ford transit -öljy?

Aseta avain sytytysvirtaan ja käännä sitä, kunnes valot (virta) näkyvät. Silmiesi edessä pitäisi näkyä service required -viesti. Päästäksesi eroon tästä viestistä sammuta virtakytkin kääntämällä avain alkuperäiseen asentoon. Paina sitten kaasu- ja jarrupoljinta samanaikaisesti ja pidä niitä painettuna noin 30 sekunnin ajan. Käännä seuraavassa vaiheessa avain takaisin kahteen asentoon pitäen jarru- ja kaasuvipu koko ajan painettuna. Silmissäsi sinun pitäisi nähdä, että öljyhuollon nollaus on suoritettu onnistuneesti. Käännä seuraavassa vaiheessa avain takaisin aloitusasentoon. Tässä vaiheessa voimme päästää irti kaasu- ja jarrupolkimista. Kun käynnistät pakettiauton, kojelautaan pitäisi ilmestyä viesti, joka osoittaa, että koko toimenpide on suoritettu onnistuneesti.

+Kuinka uusi ford transit ilmestyy?

Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia uuden sukupolven Ford Transitin käyttöönotosta. Mielestämme tämä tapahtuu aikaisintaan vuonna 2025.