Your browser does not support JavaScript!


Transit Center ja ympäristönsuojelu

Transit Center ja ympäristönsuojelu
Tervetuloa Transit Center -kauppaan, joka ei myy vain Ford Transit -auton osia, vaan myös välittää ekologisuudesta ja taistelee ilmaston lämpenemisestä. Kovan työmme ja yli kaksikymmentä vuotta kokemusta sähköisen kaupan markkinoilla ansiosta olemme ottaneet käyttöön monia innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja.
Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka halusimme poistaa Ford Transit -autojen varaosien myyntiprosessista, oli kalvon ja erityyppisten muovien käyttö pakkausprosessin aikana ja pakettien lähettäminen. Tätä varten Transit Center -kauppa osti koneen, joka luo kartonkitäytteitä. Kierrätämme jätepaperin, jonka keräämme läheisiltä myyjiltä. Pakkaustäytteemme ovat ympäristöystävällisiä ja niitä voidaan käyttää myös uudelleen.
Transit Center pakkausprosessin
Toinen erittäin tärkeä tekijä on vähentää paperin kulutusta aikana päivittäistä työtä myymälässämme jälleenmyyjille. Vastatakseemme asiakkaidemme odotuksiin, olemme ottaneet käyttöön tilattujen tavaroiden sähköiset palautus- ja valituslomakkeet, jotka nyt tavoittavat meidät paljon nopeammin kuin perinteiset - postitse lähetetyt, ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Kaikki asiakkaillemme toimittamat laskut lähetetään myös sähköisessä muodossa. Tämä tarkoittaa huomattavasti alhaisempaa paperin kysyntää yrityksessämme, olemme vähentäneet paperin kulutusta tällä tavoin noin 80% !!!
Tietysti tämä ei ole kaikki mitä teemme parantamaan maapallon luonnollisen ympäristön puhtautta ja torjua ilmaston lämpenemistä. Transit Center on useiden vuosien ajan ollut aktiivisesti mukana kampanjoissa, joilla edistetään jätteiden edistynyttä erottelua. Voimme tehokkaasti erottaa kaiken jätteen toisistaan ja hävittää öljyt ja autorasvat. Jokainen yrityksen työntekijä on koulutettu jätteiden erotteluun, jotta koko tiimi voi hoitaa tehokkaasti yhteisen ympäristön.
Transit Center huolehti myös huoneidensa ja varastojensa ympäristöystävällisestä lämmityksestä. Tätä varten yritykselle ostettiin uusi keskuslämmitysuuni. Kaupassa käytetyt pelletit saadaan kokonaan puujäteestä ja puristetusta sahanpurusta. Nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän ansiosta ympäristöön pääsee vain pieniä määriä hiilidioksidia (kasveista - puusta), ja pellettien palamisen seurauksena on pieni määrä tuhkaa (5 kg / 1 tonni). Koko rakennusten ja varastojen lämmitysprosessi on täysin automatisoitu ja sen hallinta tapahtuu älypuhelimella, mikä säästää aikaa ja energiaa.
Transit Center ei myy vain auton osia Ford Transitille. Viime vuosina työmme erityisesti kiinnitämme parantamiseen palveluistamme ja investointeja ympäristöystävälliseen ratkaisuja paitsi automatisoida hankintaprosesseja, mutta myös ilmaston lämpenemisen torjuntaan. Seuraavina vuosina jatkamme edistää ajatusta ekoliikeyritysten ja investoimaan uusiutuviin energialähteisiin, joka rahoittaa paitsi meidän yritys, mutta myös ympäröivistä rakennuksista.