Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

Vuonna 2014 Ford Transit Connect MK2 voitti kansainvälisen Van of the Year -noton. Tämä malli, kuten mikä tahansa uusi Ford, on suunniteltu suorittamaan tarkasti määritellyt tehtävät. Tällä kertaa käytettiin edellisen MK1: n vahvuuksia, kuten vahvuus, käytännöllisyys ja luotettavuus ja yhdistetty paljon suurempaan kuormitustilaan. Connect MK2 on saanut maineen tyytyväisten asiakkaiden keskuudessa.

hotwheels Valtava valikoima bensiinimoottoreita ja dieselmoottoreita varmasti tyydyttää kuljettajien tarpeet. Transit Connect MK2 käyttää 5-vaihteinen tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Lisäksi asiakkaalla on myös kuusi-vaihteinen automaattivaihteisto, joka antaa Fordille vain 3,9l / 100km.

Laaja valikoima lisävarusteita tarjoaa viihdettä, turvallisuutta ja yhteydet maailmalle. Löydämme Ford SYNC: n puheohjauksella, jonka avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluja yksinkertaisilla äänikomentoilla. Ajoneuvojen ja matkustajien turvallisuus varmistetaan Active City Stopillä, joka on suunniteltu estämään törmäykset matalilla nopeuksilla.

Ford Transit Connect MK2 on tuotettu useissa kehon vaihtoehdoissa. Sisältyy myös perinteisen malliston toimittaja, Tourneo-versio ja Grand Tourneo. Toimitusmuunnelmia on kaksi pituusvaihtoehtoa: L1 3m 3 ja L2 3,7m 3 .

Transit Tourneo MK2: lla on erittäin hyvät ajo-ominaisuudet ja sen sisustus on erittäin toimiva ja mukava. Tämä Euro NCAP-törmäystestissä oleva malli sai korkeintaan 5-luokituksen, mikä vain vahvistaa sen turvallisuuden. Ford Transit Connect MK2 on huipputeknologian ja huipputekniikan muotoilun ansiosta yksi suosituimmista kompakti pakettiautoista ja minibusseista paitsi Euroopassa myös muualla maailmassa.

zapraszamy