Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - uusi versio ikonisesta matkailuautosta

Matkailuautojen suosio on kasvanut viime vuosina, eikä Ford ole jäänyt jälkeen. Hiljattain esitelty Ford Transit Custom Nugget 2024 tuo mukanaan innovaatioita, joita kannattaa tarkastella lähemmin. Ford jatkaa huippuosaamisen ja innovaatioiden perinnettä suositun matkailuautonsa uusimmalla versiolla. Uusi Ford Transit Custom Nugget 2024 heijastelee kasvavaa kiinnostusta "pyörillä liikkuvia koteja" kohtaan, ja se on lupaus evoluutiosta, jossa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus. Mikä tekee siitä ainutlaatuisen muiden markkinoilla olevien matkailuautojen joukossa? Nauti artikkelista.

Tyyli ja voimansiirto

Transit Custom Nuggetin uusin iteraatio ei yllätä muotoilun osalta. Se jatkaa perusmallin muotoilua, mutta siinä on muutama mielenkiintoinen muutos - kattopäällyste ja markiisi oikealla puolella. Moottorivalikoimaa on laajennettu edelliseen versioon verrattuna. Diesel-harrastajat arvostavat 170-hevosvoimaista 2.0 EcoBlue-turbodieseliä 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Vihreän ajamisen ystävät puolestaan arvostavat 232-hevosvoimaista pistokehybridiä, joka perustuu Ford Kugan tekniikkaan.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - sisustus

Ford Transit Custom Nugget 2024 -mallin keskeisin elementti on sisätilat. Digitalisaatio ei ole välttynyt tältä mallilta, ja siitä ovat osoituksena täysin digitaalinen mittaristo ja 13-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on Ford SYNC 4 -ohjelmisto, jonka avulla kuljettaja voi käyttää pilvipohjaista navigointia ja langatonta yhteyttä älypuhelimeen. Ohjaamo on harkittu ja ergonominen, ja kääntyvät etuistuimet ja tasainen lattia helpottavat liikkumista matkustamossa. Oleskelu-, makuu- ja keittiötilat on erotettu selkeästi toisistaan. Keittiö on suunniteltu L-muotoiseksi, ja siinä on 20 prosenttia enemmän työtilaa ja uusi jääkaappi. Sisätilojen viehättävyyttä lisäävät yksityiskohdat, kuten pehmeästi sulkeutuvat ovet ja ulosvedettävät kaappikahvat.
The interior of the Transit Custom Nugget 2024

Teknologiaa käden ulottuvilla

Useimpia matkailuauton toimintoja ohjataan 7-tuumaisen kosketusnäytön kautta. Sen avulla voit säätää lämmitystä, vedenkorkeutta ja akun varaustasoa. Huomion arvoisia ovat myös innovatiivinen LED-valaistus ja katolla oleva aurinkopaneeli, joka voi tuottaa enemmän energiaa kuin kaikkien järjestelmien käyttämiseen tarvitaan.

Yhteenveto: Ford Transit Custom Nugget 2024

Ford Transit Custom Nugget 2024 -mallissa yhdistyvät huipputekniikka ja matkailuautolta vaadittava käytännöllisyys. Transit Custom Nugget 2024 perustuu hyväksi todettuun alustaan, mutta siinä on erillisjousitus takana, ja se on vastaus matkailuvaunumarkkinoiden kasvaviin tarpeisiin. Perushinta on 76 500 euroa Saksan markkinoilla. Tuleeko Ford Nugget 2024:stä teiden ja matkailuautojen kuningas? Aika näyttää. Muista kuitenkin, että löydät varaosat pakettiautoihin ja matkailuautoihin verkkokaupastamme.
Ford Nugget 2024

Ford Nuggetin historia - matka vuosikymmenten läpi

Ford Nugget -matkailuauton historia juontaa juurensa vuoteen 1986, jolloin Ford yhteistyössä matkailuautoteollisuuden johtavan yrityksen Westfalian kanssa toi markkinoille ajoneuvon ensimmäisen version. Westfaliaa, jolla on yli 50 vuoden kokemus, on jo vuosia pidetty suunnannäyttäjänä matkailuautojen keskuudessa. Legendaarisista malleista, kuten James Cookista tai Jokerista, jotka perustuvat Fordin tai Daimlerin alustaan, on tullut erinomaisen rakennuslaadun, kestävyyden ja turvallisuuden symboli. Westfalian historia alkoi jo vuonna 1844, jolloin Johann Bernhard Knöbel perusti takomon, jonka tuotannosta tämä merkittävä matka alkoi. Todellinen vallankumous tapahtui kuitenkin 1950-luvulla, kun Westfalia loi erään asiakkaansa erityisestä pyynnöstä "Camping Boxin", joka muutti tavallisen VW-pakettiauton täysin varustelluksi matkailuautoksi, josta tuli monien silloisten matkailijoiden unelma. Käy verkkokaupassamme ostamassa aitoja Fordin varaosia.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: