Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - uudet varusteet, pienempi paino

Jos olet kiinnostunut pakettiautojen maailman uusimmista trendeistä, kiinnität varmasti huomiota Fordin uusimpaan pakettiautomalliin. Ford Transit 2024 ei ehkä ole uuden sukupolven pakettiauto, mutta se lupaa uusia ominaisuuksia ja mielenkiintoisia ratkaisuja, jotka varmasti helpottavat niin kuljettajien kuin yrittäjienkin elämää. Onko uudistetulla versiolla mahdollisuuksia voittaa vuoden 2024 parhaan jakeluauton titteli? Kutsumme sinut lukemaan artikkelin.

Transit 2024 - digitaaliset mittarit ja SYNC 4 -järjestelmä

Aloitetaan sisätiloista. Fordin Euroopan divisioona on asentanut Ford Transit 2024:ään 8-tuumaiset digitaaliset mittarit. Tämä tarkoittaa sitä, että perinteiset analogiset mittarit nopeuden, polttoaineen tilan tai jäähdytysnesteen lämpötilan mittaamiseksi ovat mennyttä aikaa. 12-tuumainen kosketusnäyttö helpottaa pääsyä kaikkiin auton tärkeimpiin toimintoihin navigoinnista viestintäjärjestelmiin. Ja jos tämä ei vielä riittäisi, SYNC 4 -järjestelmä tuo mukanaan myös nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten 5G-yhteyden ja OTA-päivitykset (Over The Air). Löydä Ford Transitin osat verkkokaupastamme.
Uusi Transit 2024

Navigoinnin uudet ominaisuudet

SYNC 4 tarjoaa myös pääsyn Connected Navigation -järjestelmään. Tämä järjestelmä pitää kuljettajan ajan tasalla liikennetilanteesta reaaliajassa ensimmäisten 12 kuukauden ajan oston jälkeen. Lisäksi järjestelmän avulla löydät helposti kiinnostavat kohteet, kuten huoltoasemat tai pysäköintipaikat. Pro Upfit -integrointijärjestelmä on toinen ominaisuus, joka osoittautuu varmasti hyödylliseksi työssä, sillä se tarjoaa korin hallinnan tehdasnäytöltä. Kylmäkuljetuskuorma-autoissa on mahdollista tarkistaa lastitilan lämpötila kuljettajan paikalta.

Ford Transit 2024:n turvajärjestelmät

Myös turvallisuus on nostettu entistä korkeammalle tasolle. Uusi Ford Transit 2024 varustetaan elektronisella Pre-Collision Assist -järjestelmällä ja autonomisella hätäjarrutuksella sekä kaistanpitoavustinjärjestelmillä. Nämä ominaisuudet lisäävät kuljettajan lisäksi myös muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Delivery Assist on Fordin vastaus kuriirialan kasvaviin tarpeisiin, sillä se automatisoi ja nopeuttaa toimitusprosessia. Suurin osa Ford Transit 2024:n osista on samoja kuin vuoden 2019 versiossa.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Kevyemmät osat ja uusi vaihteisto

Etuvetoisissa vaihtoehdoissa uutta 8-vaihteista automaattivaihteistoa ei myöskään pidä unohtaa. Uuden vaihteiston sekä kevyempien navat ja jarrukomponentit ovat vähentäneet Ford Transit 2024:n painoa jopa 27 kg. Omapainon pienentyminen merkitsee hyötykuorman kasvua, mikä on pakettiautojen keskeinen etu. Uusi vaihteisto parantaa tehokkuutta, mutta mahdollistaa myös raskaampien kuormien hinaamisen, mikä lisää pakettiauton monipuolisuutta. Ford Transitin pyöränkeskiö 2024-versioon on varmasti myymälämme valikoimissa.

Moottorin etäkäynnistysjärjestelmä

Ford Transit 2024 -autosi voidaan varustaa moottorin etäkäynnistysjärjestelmällä, jonka avulla voit kytkeä sytytyksen päälle jopa noin 100 metrin päästä. Olipa kyseessä sitten talviaamu tai kuuma kesäpäivä, paina vain kaukosäätimen painiketta, ja moottorin etäkäynnistysjärjestelmä säätää ajoneuvon sisälämpötilan miellyttävälle tasolle jo ennen kuin astut sisään. Jos ajoneuvossasi on automaattinen ilmastointi, voit määrittää sen toimimaan, kun käynnistät ajoneuvon kauko-ohjauksella. Jos käytössäsi on manuaalinen ilmastointi, järjestelmä toimii niillä asetuksilla, jotka olivat käytössä, kun sammutit ajoneuvon.
Transit 2024 - moottorin käynnistäminen etänä

Ford Transit 2024 - ensi-ilta

Ford Transit 2024 on nykyaikaisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Se on malli, joka herättää varmasti niin kuljettajien kuin kuljetusyritysten omistajienkin huomion. Näin monenlaisten innovaatioiden ansiosta Ford Transit 2024:n pitäisi asettaa uusi standardi pakettiautojen segmentissä. Tämän uudistetun pakettiauton ensimmäisiä toimituksia odotetaan kesällä 2024. Oletko valmis läpimurtoon? Ford Transit 2024 odottaa määrittelevänsä uuden aikakauden pakettiautoissa. Saatat olla kiinnostunut myös tekstistä aiheesta: Ford Tourneo Connect 2023.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: