Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit vai Renault Master - kumpi valita?

Pakettiauton valinta on tärkeä tehtävä jokaiselle yrittäjälle. Tämänpäiväisessä artikkelissa keskitytään kahteen suosittuun malliin - Ford Transitiin ja Renault Masteriin. Molemmat ovat markkinoiden johtavia toimijoita, mutta mielestämme Ford Transit pärjää suorassa vertailussa paremmin. , "Ford Transit vs. Renault Master" on klassinen kaksintaistelu, jonka lopputulos edellyttää useiden näkökohtien huomioon ottamista.

Luotettavuus ja kestävyys

Ford Transit on tunnettu luotettavuudestaan. Transit-malleihin asennettu 2.0 EcoBlue-moottori on yksi markkinoiden kestävimmistä. Suunnittelunsa ansiosta ne pystyvät toimimaan useita vuosia ilman suurempia vikoja. Vertailun vuoksi Renault Masterilla ei aina ole yhtä hyvää mainetta. Transit on tullut tunnetuksi myös korinsa kestävyydestä. Sen yksinkertainen mutta vankka rakenne takaa, että ajoneuvo kestää pitkään myös kovassa käytössä. Vaikka Master on myös vankkarakenteinen, se ei pärjää tässä Transitille.
Ford Transit Trail

Hinta ja ylläpitokustannukset - Transit vai Master?

Ford Transit ja Renault Master ovat hankintahinnaltaan samassa luokassa. Kokonaiskuva kuitenkin muuttuu, kun huoltokustannukset otetaan huomioon. Ford Transit on tunnettu luotettavuudestaan, mikä näkyy suoraan siinä, että vikoja on vähemmän ja siten myös huoltokustannukset ovat alhaisemmat. Lisäksi Ford Transitin osat ovat suhteellisen edullisia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Transit hajoaisi, sen korjaaminen on yleensä halvempaa kuin Renault Masterin. Tämä ero korostuu entisestään pitkällä aikavälillä. Lisäksi kannattaa muistaa polttoainekustannukset. Tässäkin Ford Transit on etulyöntiasemassa. EcoBlue-moottorit eivät ole ainoastaan vankkoja, vaan ne tarjoavat myös paremman polttoainetehokkuuden, mikä tarkoittaa alhaisempia käyttökustannuksia.

Hyötykuorma ja suorituskyky - Ford Transit vs. Renault Master

Myös hyötykuorman osalta Ford Transit on Renault Masterin edellä. Transitiin on saatavana useita eri kokoonpanoja, joten hyötykuorma voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lisäksi Ford tarjoaa suuremman valikoiman yksilöllistämisvaihtoehtoja, jolloin ajoneuvo voidaan räätälöidä paremmin tietyn yrityksen erityispiirteiden mukaan. Suorituskyvyltään Ford Transit on jälleen kerran Renault Masterin edellä. 2.0 EcoBlue -moottorilla varustetut versiot tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden ja dynaamisen ajokokemuksen myös täyteen lastattuna. Näin Transit on paitsi käytännöllinen myös miellyttävä ajaa. Muista, että voit ostaa pikkubussin osia verkkokaupastamme.

Turvallisuus

Turvallisuus on toinen osa-alue, jolla Ford Transit on Renault Masteria parempi. Transit on varustettu useilla uusimmilla turvajärjestelmillä, kuten elektronisella ajonvakautusjärjestelmällä (ESP), ajonvakautusjärjestelmällä (TCS) ja hätäjarruavustimella. Nämä tekniikat auttavat kuljettajaa säilyttämään ajoneuvon hallinnan myös vaikeissa tieolosuhteissa. Vaikka Renault Master tarjoaa samankaltaisia järjestelmiä, se ei yllä Fordin tarjoaman turvallisuustason tasolle.
Ford Transit vs Renault Master

Yhteenveto: Ford Transit vai Renault Master

Ford Transitin ja Renault Master vertailun jälkeen on selvää, miksi Transit on niin arvostettu pakettiautomarkkinoilla. Luotettavuus, kestävyys, edulliset hinta- ja ylläpitokustannukset, erinomainen hyötykuorma ja suorituskyky luovat yhdessä kuvan ajoneuvosta, joka soveltuu erinomaisesti yritysten tarpeisiin. Siksi meidän mielestämme, jos harkitset Ford Transitin ja Renault Masterin välistä valintaa, suosittelemme vahvasti Ford-pakettiautoa.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: