Your browser does not support JavaScript!


Transit Center -tuotearvostelut

Arvostelut ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden perusteella asiakkaat tekevät ostopäätöksensä. Sekä tuote- että yritysarvostelut ovat tärkeitä. Tutkimukset osoittavat, että asiakkaat antavat paljon todennäköisemmin negatiivista palautetta ilmaistakseen tyytymättömyytensä kuin positiivista palautetta, kun he ovat tyytyväisiä tilaukseen. Tässä artikkelissa opit, millä perusteella tuotearvioinnit toimivat verkkokaupassamme ja miten voit arvioida tiettyä tuotetta.

Transit Center -osien arvostelut

Jokaisella tuotteella kaupassamme on oma erillinen sivunsa, jossa näkyvät: hinta, tuotekuvat, tuotemerkki, luokitus, asiakkaiden arvostelut ja lyhyt kuvaus, joka auttaa sinua sovittamaan tuotteen ajoneuvoosi. Henkilökuntamme täydentää suurimman osan tiedoista siinä vaiheessa, kun tuote lisätään myymälän valikoimaan. Tuotearvosana on keskiarvo tuotteen ostaneiden asiakkaiden antamista arvosanoista. Palaute-välilehdellä puolestaan esitetään tekstiarvosteluja asiakkailta, jotka ovat kertoneet kokemuksistaan asennettuaan tilatun osan ajoneuvoonsa. Transit Centerin tuotearvostelut näkyvät eri kielillä, sillä meillä on verkkokauppoja 22 Euroopan maassa.
Ford Transit MK3 Jarrurumpu

Miten lähetän tuotearvostelun Transit Centeriin?

Edellytyksenä mielipiteen antamiselle tuotteesta verkkokaupassamme on, että olet aiemmin ostanut kyseiset tavarat. Tuotesivulla esitetyt arvostelut ovat peräisin todellisilta asiakkailta. Pari viikkoa sen jälkeen, kun tilatut ford transitin osat on lähetetty, lähetämme asiakkaalle sähköpostin, jossa pyydämme palautetta. Tämä on meille arvokas tietolähde tuotteiden laadusta ja asiakastyytyväisyyden tasosta. Pyrimme kaikin tavoin sisällyttämään mukaan vain tuotteita, joiden keskimääräinen arvosana on vähintään min. 4,0 viisiportaisella asteikolla. Jotta voit lisätä mielipiteen verkkokaupassamme olevasta tuotteesta, sinun on siis ostettava kyseinen tuote ja saatava sähköpostiviesti, jossa on linkki mielipiteen antamista varten.

Transit Centerin parhaiten arvioidut osat

Transit Centerin parhaiten arvioidut tuotteet ovat osia, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle. Erityisen huomionarvoisia ovat Trateo-osat, jotka ovat laadukkaita varaosia. Asiakkaat huomauttavat usein, että ne tarjoavat samanlaista laatua kuin alkuperäiset osat edulliseen hintaan. Laadukas työstö, hyvä istuvuus ajoneuvoon asennettaessa ja laadukkaiden materiaalien käyttö tuotannossa ovat myös usein mainittuja etuja. Meistä on tullut Trateo-osien virallinen jälleenmyyjä Euroopassa, jotta voimme tarjota asiakkaille hyväksi havaittuja varaosia hyvään hintaan.
Ford Transit MK7 mirror

Pakettiautojen hyvin arvioitujen osien joukossa on myös alkuperäistuotteita. Nämä ovat täsmälleen samoja osia, jotka menevät ajoneuvoihin tuotantolinjoilla. Valikoimassamme on alkuperäisiä pakettiauton osia, joita ei enää valmisteta. Ne ovat todellisia autoharvinaisuuksia maailmanlaajuisessa mittakaavassa, joiden avulla asiakkaat voivat kunnostaa vintage-ajoneuvoja tai jopa korjata vanhoja matkailuautoja.

Transit Center - mielipiteet

Myös yritystämme koskevat mielipiteet ovat erittäin tärkeitä. Kyseessä on erittäin laaja-alainen asia, joka kattaa ostoprosessin, yhteydenpidon työntekijöihin, tilausten käsittelyn, tavaroiden pakkaamisen ja lähettämisen tai jopa valitusmenettelyn. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen ja myymälämme mukauttamiseen asiakkaiden odotuksiin. Tärkein tietolähde mielipiteiden osalta Transit-keskuksesta on yrityksemme käyntikortti Google Mapsissa. Yrityksemme keskimääräinen arvosana viime vuosina on ollut 4,8/5,0, ja teemme joka päivä kovasti töitä saavuttaaksemme vielä paremman tuloksen.
Transit Center Google Maps

Oletko kiinnostunut varaosista pakettiautoihin? Kutsumme sinut hyödyntämään yrityksemme tarjouksen. Laadukkaat osat ja ammattimainen tilauskäsittely ovat etujamme, jotka Transit Centeristä ja tuotteistamme saatu palaute todistaa parhaiten.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: