Your browser does not support JavaScript!


5 suosituinta pakettiautoa maailmassa

Pakettiautojen valmistajat kilpailevat monella tasolla. Jotkut heistä haluavat luoda nopeimpia autoja maailmassa, kun taas toiset työskentelevät ekologisimmissa ajomenetelmissä. Historiallinen ensimmäinen pakettiauto valmistettiin amerikkalaisella Dodge-tuotemerkillä. Hyötyajoneuvojen valmistajat kilpailevat tällä hetkellä keskenään kehittääkseen pakettiautoja, joilla on suuri kuormatila. Keskitymme tänään vertaamaan yksittäisten pakettiautomallien myyntitietoja International Van Of The Year.


Mikä on kaikkien aikojen paras pakettiauto? TOP 5

5. Volkswagen Transporter
Otsikko Vuoden kansainvälinen pakettiauto: T4 - 1992, T5 - 2004, T6 - 2016
Myyty: 12 miljoonaa pakettiautoa

Volkswagen Transporter T6


Volkswagenin lippulaiva-malli yksinkertaisella nimellä "Transpoter" on myynyt yli 12 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Tämä on luultavasti historian eniten ostettu pakettiauto. Monet ihmiset yhdistävät sen rakennusryhmiin tai yritysautoihin, mikä korostaa sen monipuolisuutta ja kestävyyttä. Kolme peräkkäistä Transporter-sukupolvea - T4, T5 ja T6 voittivat vuoden kansainvälisen pakettiauton tittelin.

4. Iveco Daily
Otsikko Vuoden kansainvälinen pakettiauto: 2000, 2015, 2018
Myyty: yli 3 miljoonaa kappaletta

Daily van from Iveco | 2020


Iveco Daily on korkeamman luokan kuorma-auto, jota on tuotettu italialaisella tuotemerkillä jo vuodesta 1978. Se erottuu kilpailusta johtuen ajoneuvojen suurimmasta sallitusta kuormitettavuudesta, jopa 5 tonniin. Italialainen valmistaja on jo varhaisesta iästä lähtien kehittänyt omia teknisiä ratkaisujaan dieselvoimayksiköiden alalla. Iveco Daily -myynnin ja tuotannon taso on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina, mikä korostuu vuoden kansainvälisen pakettiauton 2015 ja 2018 nimikkeissä. Iveco Dailyn osat ovat hyvin erilaisia, koska niitä on usein uudistettu ja muutettu.

3. Fiat Ducato (Citroen Jumper, Peugeot Boxer)
Otsikko Vuoden kansainvälinen pakettiauto: 1994
Myyty: 2,6 miljoonaa ajoneuvoa

Fiat Ducato Motorhome


Miksi sijoitimme Fiat Ducato korkeampaan asemaan kuin Iveco Daily huonommista "numeroista" huolimatta? Fiat Ducato on matkailuautojen yleisimmin valittu tukikohta, hallitseen täysin tätä markkinasegmenttiä. Tämä johtui varaosien alhaisista hinnoista ja yksinkertaisista, todistetuista rakennusratkaisuista. Tämän merkin ajoneuvot on varustettu vain dieselmoottoreilla, niiden ilmakestävyyskerroin on hyvä ja ne palvelevat satoja tuhansia matkustajia ympäri maailmaa. On myös syytä huomata, että Citroen Jumper ja Peugeot Boxer perustuvat samoihin suunnitteluratkaisuihin ja myydään muilla tuotemerkeillä. Näin ollen Fiat Ducato osat sopivat hyvin usein myös Peugeot- ja Citroen-pakettiautoihin.

2. Ford E Series
Myyty: 8,2 miljoonaa ajoneuvoa

Ford E-Series Police New York


Ford E-sarja on luonnollinen perättäisyys sellaisille ikonisille ajoneuvoille kuin Ford Econoline / Club Wagon. Sitä valmistettiin Amerikan ja Kanadan markkinoille vuosina 1996-2014. Vuonna 2014 hänet vedettiin markkinoilta luovuttaakseen tiensä veljelleen - Ford Transitille. Sitä kuitenkin käyttivät laajasti julkisen palvelun yksiköt, kuten poliisi, sairaalat ja televisio. Yhtenäisyyden ja hyvien myyntitulosten vuoksi hän löysi itsensä monista elokuvista ja muista kulttuuriteoksista.

1. Ford Transit
Otsikko Vuoden kansainvälinen pakettiauto: 2001, 2007
Myyty: yli 8 miljoonaa kappaletta

Transit Supervan 2


Ford Transit on osa popkulttuuria ja palvontaa monien maiden, lähinnä Ison-Britannian ja Turkin, asukkaiden keskuudessa. Viime vuosina "Ford Transit" -nimitys on otettu käyttöön myös Yhdysvaltain markkinoilla, missä ajoneuvoa tarjotaan suuritehoisilla voimayksiköillä. Kaikkialla maailmassa, jokaisesta kaupungista löydät ainakin yhden Ford Transit. Ford on jo tuonut markkinoille kahdeksannen sukupolven ikonisen pakettiautonsa ja saman perheen pienemmät hyötyajoneuvot (Custom, Connect, Courier). Sen suosio, lukuisat versiot, jatkuva kehitys ja merkitys popkulttuurille ovat tehneet Ford Transitista ensimmäisellä sijalla sijoituksessamme.

Haluamme korostaa, että tämä on subjektiivinen mielipiteemme, jota tukevat myyntitiedot ja tietyille ajoneuvoille myönnettyjen palkintojen määrä.

Parhaiden pakettiautojen osat


Kutsumme sinut tutustumaan myymälämme tarjoukseen, josta löydät varaosat Ford Transit, Fiat Ducatoon, Iveco Dailylle, Peugeot Boxerille, Citroen Jumperille, Renault Masterille, Nissanille NV400, Opel Movano, Ford Transit Custom ja Ford Transit Connect, joka on historian paras pakettiauto (mielestämme). Vain parhaat osat parhaille pakettiautoillesi, linja-autoillesi ja matkailuautoillesi.


Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: