Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - kuinka rakentaa asuntoauto?

Monet matkustavat harrastajat unelmoivat oman matkailuauton luomisesta, jota voitaisiin käyttää valloittamaan koko maailma. Rajoitettu kuormitustila luo rajoittamattomia asuinympäristöjä. Yksi asia riittää houkuttelevalle patjalle, toiset täydentävät autoja keittiössä, ja toiset taas luovat itsenäisiä, itsenäisiä hankkeita.


Ford Transit - oma projekti tai valmisrakenne?


Useimmat ihmiset, jotka aikovat ostaa / rakentaa van, nostavat tämän asian taloudelliseen kriteeriin. Henkilökohtaisesti valmisteltu hanke on halvempi ratkaisu. Erityisesti meidän ei tarvitse tehdä kaikkea hetken kuluttua. Itsenäinen työ varmasti tuo enemmän iloa ja rakkautta itse ajoneuvoon. Jälleenrakentamisen suorittaminen itse voi myös vastata omia erityisiä odotuksiasi. Kaikki on mukavaa ... joten miksi joku olisi kiinnostunut ostamaan täydellisen matkailuauton? Kun joku on taloudellisesti itsenäinen ja ei ole aikaa - niin hän mieluummin haluaa valmis ratkaisu. Tällainen henkilö voi olla varma siitä, että ammattilainen luo kamperan. Tämä takaa vakauden, tarjoaa eräänlaista mukavuutta. Sinun DIY-laitteesi aikana voit tehdä paljon vahinkoja, kuten peruuttamatonta vahinkoa. Päätöksen olisi siksi riipputtava yksittäisistä mahdollisuuksista ja mieltymyksistä. Jokaisella ratkaisulla on hyviä ja huonoja puolia! Jos kuitenkin päätät muuttaa van autoilua, meillä on joitain perusvihjeitä sinulle.Ford Transit - Kuinka vaihtaa van autoilussa?


1. Valitse oikea versio Transit van.

Ensimmäinen vaihe olisi valita oikea versio Ford-huoltopisteestä. Kuten hyvin tiedät, jokainen sukupolvi Transit van näyttää eri tavalla. Valinnan on mukautettava omiin tarpeisiisi ja taloudellisiin mahdollisuuksiisi. Klassikoiden harrastajat alkavat etsiä malleja MK1 ja MK2. Ihmiset, jotka tarvitsevat enemmän tilaa, täytyy valita version, jolla on korkea Jumbo-katto. MK3 - MK5 -mallien tulisi olla halvimmat. Muista kuitenkin, että paljon riippuu moottorin kunnosta sekä itse ruumiista. On helpompaa työskennellä vaatimattomalla, hyvin säilyneellä mallilla kuin vuotava juusto.2. Suunnittele muutokset, jotka haluat tehdä!

Jos sinulla on jo Ford Transit -auto, johon voit työskennellä, sinun on aloitettava suunnittelu. Mittaa potentiaalisen pinnan pinta, järjestää perusasioiden sijoittelu - itse sänky voidaan ripustaa katosta. Tässä vaiheessa sinun on päätettävä, tarvitsetko ruokailunurkkauksen, kuinka monta kaappia mahtuu, onko pesuallas, tilaa polkupyöriä varten...3. Toimita!

Tässä vaiheessa ei ole muuta kuin ryhtyä toimiin. Muista, että jokainen liike rajoittaa mahdollisuuksiasi tulevaisuudessa. Jokainen Transit-rungossa oleva leikkausreikä, jokainen hitsattu osa vähentää mahdollisten muutosten ja muutosten määrää. Yksi ensimmäisistä vaiheista voi olla Transit-järjestelmän oikea eristys ja asianmukaisten paneelien käyttö ajoneuvon sisällä. Seuraavassa vaiheessa kannattaa laittaa vuode nähdäksesi, kuinka paljon todellisia tiloja on ollut sisällä. Älä tee kaikkea kerralla. Vaihe vaiheelta, vaihe vaiheen jälkeen, kehitä hyvä projekti. Kun olet uusittanut yksittäiset vaiheet, siirrä auto lyhyellä matkalla. Tarkista, miten uudet elementit reagoivat ajoon - mikä vaatii enemmän vakauttamista tai tukea? Pidä myös sähköisten pistorasioiden tuominen ajoneuvon takaosaan. Älä unohda, että se on sinun yksittäinen projekti. Voit laittaa mitä haluat siinä. Kivi-uunista kullan kalan läpi riippumatolle keittiön ja makuuhuoneen väliin..4. Matkustaa!

Tärkein vaihe! Vain päästä Ford Transit ja osui tielle! Sinun ei tarvitse odottaa, että koko projekti on valmis! Aloita tärkeimmät asiat, mene matkalle ja tarkista mitä kaipaan eniten. Käsittele sitten tätä elementtiä hämmästyttävän hankkeenne seuraavaksi tavoitteeksi. Totuus on, että aina on jotain korjaamaan. Et kuitenkaan voi menettää itseäsi jatkuvissa korjauksissa ja uudistuksissa, koska voit unohtaa teidän toiminnan päätavoitteen: ADVENTURE!

Muista myös huolehtia ajoneuvon teknisestä valmistelusta. Suurten kilometrien päästäminen aiheuttaa tiettyjen komponenttien luonnollisen kulumisen, joita vaihdetaan jatkuvasti - polttoainesuodattimet, ilmansuodattimet, jarrupalat. Löydät kaikki nämä osat Ford Transit pakettiautolle sivuillamme! Mitä odotat? Huolehdi omasta unelmistasi!


Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: