Your browser does not support JavaScript!


TALVI ON TULOSSA! OLE VALMIINA!

Hyvin monet kuljettajat unohtavat kunnon kiinnittämisen auton talvella. Niinpä he kohtaavat ongelmia autonsa ampumisessa ja jopa sisäänpääsyssä. Lisäksi tiet ovat täynnä suolaa, mutaa, hiekkaa tai lunta, mikä lisää merkittävästi vaaraa rakkaille ajoneuvoillemme.Perusongelma, jolla talvella kuljettaja kamppailee, on ongelma auton polttamisesta. Missä ovat sen perustukset? Yleensä syylliset ovat akku (ja sen omistaja). Se koostuu kemiallisista sähköisistä soluista, jotka pienen lämpötilan vaikutuksesta menettävät kykynsä toimittaa sähköä. Akku on juuri kapasiteetin menetystä. Esimerkiksi 0 ° C: ssa akku pienentää kapasiteettiaan 80%: iin sen arvoa 25 ° C: n lämpötilassa. Kriittisissä tapauksissa tehokas akun kapasiteetti voi saavuttaa nollan ampeeri tuntia. Sitten emme pysty antamaan energiaa edes hytin sisävalaistukselle. Kun lämpömittarit osoittavat pisaroita alle -20 ° C, akun kapasiteetti on samanlainen kuin vanhan ajan kannettavan akun kapasiteetti. Maksimivirta, jota voimme ladata, vähenee merkittävästi.


Tavallisin ja tehokkain käytäntö on ottaa akku lämpimään huoneeseen (tai ylimääräiselle peitekannelle). Sitä voidaan ladata kerralla tasasuuntaajalla, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Muista myös painaa kytkintä polttimen aikana käynnistimen käynnistämiseksi. Sinun on myös oltava tietoinen siitä, että suurin osa autossa olevista laitteista tarvitsee sähköä sen käyttöön ja kuluttaa jatkuvasti - ajovalot, pyyhkimet ja auton hälytys. Jotkut pysyvät aktiivisina myös avaimen poistamisen jälkeen, ja ne saattavat joutua korvaamaan ennen kausi. Muista, että autoilun aiheuttamat ongelmat ovat asiantuntijan erikoisdiagnoosiin tarkoitettu signaali.Monilla ihmisillä on ongelmia oven ja rungon lukitsemisessa ovenkahvaan. Tämän tilanteen estäminen voidaan tehdä käyttämällä mitä tahansa hydrofobista (veden syrjäyttävää) ainetta. Niitä olisi kuitenkin käytettävä ennakoivasti. Jos tällaiset ongelmat toistuvat - kannattaa harkita investoimalla uusiin osiin tai laadukkaisiin korvikkeisiin. Sen puolesta voimme voitelee myös lukot ja voitele tiivisteet glyseriinillä tai vaseliinilla.


Todellinen hyytelö on myös jäätymispyyhkimet. Syksyn jälkeen rankkasateista ja suurista pyyhkijöistä asiantuntijat suosittelevat pyyhkimien terän vaihtamista. Erityisesti seuraavaksi tulee talvi, millä alhaisilla lämpötiloilla ja lumisateella voi olla vaikutusta niiden eliniin. Talvella tiellä on hiekkaa ja suolaa, joka sitten laskeutuu auton ikkunoihin. Ne ovat haitallisia sekä pyyhkimiin että tuulilasiin. Tänä aikana on tärkeää puhdistaa säännöllisesti pyyhkimien tuulilasi ja kumielementit. Pysähtyy suuren pakkasen aikana - kannattaa nostaa pyyhkimet ylös. Varmista aina, että tuulilasinpyyhkimet eivät jäätyvät tuulilasiin ennen ajoa, varsinkin kun talvella on pitkä pysäytys. Yritetään ajaa pakkasen, jotka ovat jumissa voimakkaasti tuulilasinpyyhkimiin, saattavat esimerkiksi aiheuttaa sulakkeen pyörimisen ja jopa pahemmat seuraukset.Tärkeintä on kuitenkin talvirenkaan nesteen ja jarrunesteen hankinta! Talvivaununeste on olennainen väline jokaiselle talvella olevalle kuljettajalle. Hän antaa mukavuutta vaikeissa olosuhteissa. Varmista, että pesunestesäiliössä ei ole nestettä, jossa on korkea jäätymislämpötila! Samankaltainen asia koskee jarrunestettä. Kuten kaikki tietävät - talvella jarrutuslinjaa laajennetaan. Tämä johtaa jarrupalojen pyyhkimiseen ja koko jarrujärjestelmän puristamiseen! Riippumatta siitä, onko kyseessä levy tai rumpujärjestelmä? Varmista, että jarrunestetaso pysyy korkealla tasolla! Voit tilata nämä tuotteet heti, myymälämme!


Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: