Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CUSTOM UUSI UUTISET !!!


Vuodesta 2012 meillä on mahdollisuus ostaa Ford Transit Custom. Siitä lähtien - van metelialisesti voitti paikkansa hyötyajoneuvojen etulinjassa. Edellisvuodesta (2016) myytiin noin noin 120 000 kopiota mallista. Jonkin aikaa sitten tapasimme uudistetun Ford Tourneo Customin, ja nyt on aika saada toinen uutinen. Uusi Transit Custom tulee markkinoille - se on hämmästynyt uudella ilmeellä, se vaikuttaa sen sisustukseenULKOPUOLELLE JA KORKEAKOULUT


Uudistettu malli on helpoin tunnistaa edessä. Uusia ajovalaisimia (valinnaisia ​​päiväkäyttövalaisimia ja Xenon HID -lamppuja), sisäänvedettävä puskurin ja suuren rei'itetyn säteilysäleikön. Toinen uutuus on lakan oranssin väri - joka on jo suosittu kuvissa, joissa esitetään uuden ajoneuvon malli.

VAN - LOCKERS, TASKIT JA AVAA SISUSTUS


Ajoneuvossa on tapahtunut paljon muutoksia. Voit kutsua sitä "mobiilitoimistoksi"! Tämän van matkustajat voivat tuntea autossa. Muoviosien ja kaikkien materiaalien laatu parani. Uudessa sisätilassa löytyy paljon säilytyslokeroita, jotka pelkästään konsolissa ovat 25 litraa. Näistä on kolme avointa hyllyä kojelaudan yläosassa (sopii asiakirjojen tai matkapuhelinten tyynyille) ja iso säilytystila, joka sopii esimerkiksi asiakirjojen tallentamiseen esim. A4-muodossa alareunassa. Lisämukavuutta varten on upotettava kuppihylly, joka sijaitsee vaihdevivun alapuolella, ja se on kiinnitetty kupinpitimen ja kahden litran pullon ulkoreunaan.Oven sisätila on kokonaan uusittu. Meillä on kolme suurta säilytyslokeroa ja käytännöllinen kahva. Matkustamossa löydämme muun muassa. 8 tuuman kosketusnäyttö SYNC3: lla, jota voidaan käyttää eleillä ja äänellä. SYNC 3 mahdollistaa äänen, navigoinnin ja yhdistettyjen älypuhelinten hallinnan yksinkertaisilla äänikomentoilla. Paneelille annettiin täysin uusi ilme ilmastoinnille. Muut ovat myös kellot, tai jopa ohjauspyörä. Mukavuus tarjoaa jokapäiväiseen käyttöön uusia istuimia, joissa on uudistettu sisustus ja vaahtomuovi.

MIKÄ ON IHMISTYÖ MASKIN ALOITTAMISEKSI?

Nykyaikainen kahden litran EcoBlue-dieselmoottori on saatavana. Yksikkö tarjoaa vaihdetta 105, 130 ja 170 hv. Insinöörit ovat voineet vähentää polttoaineen ruokahalua jopa 13%, ja alhaalla momentilla 20%. Taloudellisimmalla Econetic-muunnoksella päästöt ovat noin 148 g / km CO2, keskimääräinen polttoaineenkulutus on 5,7 l / 100 km. Heikoimmassa vaihtoehdossa on automaattinen pysäytys, alhaiset vierintävastuksen renkaat ja Ford-kiihdytyskontrolli, joka rajoittaa nopeutta 100 km / h: een.LISÄKSI?

Laitteiden luettelo päivitetään myös uusimpiin teknologioihin, joihin olemme sitoutuneet. Luettelo avautuu älykkäällä nopeudenrajoittimella, joka säätää automaattisesti ajoneuvon maksiminopeuden. Cross-Traffic Alert -toiminto, etumatkustajan opastus jalankulkijatunnistuksella ja älykäs adaptiivinen vakionopeussäädin ovat myös käytettävissä.

Transit Custom -tuotanto alkaa vuoden 2017 lopussa. Sitten voit tilata mallia uudella näkymällä. Ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille vuoden 2018 alkupuolella. Ford on edelleen saatavana useissa eri muunnelmissa: kuljetusvaunuihin (myös kaksoishytti) sekä matkustaja-autoon, lyhyt tai pitkä akseliväli, kaksi kattokorkeutta ja DMC välillä 2,6-3,4 tonnia (hyötykuorma 1450 kg asti). Vahvinta versiota tarjotaan Sport-spesifikaatiossa. Tässä mallissa Transit Custom on varustettu 170 hv: n moottorilla ja se erottuu useilla tyylillisillä lisäosilla. Näitä ovat muun muassa. Kaksoisnauhat konepellissä ja erikoisnahka - Ebony verhoilu.


Lopputuloksena on hybridi nolla päästötön Plug-in Hybrid (PHEV) malli, joka osuu markkinoille vuoteen 2019 mennessä.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: