Your browser does not support JavaScript!


OSAT - UUTTA TAI KÄYTETTY? ALKUPERÄINEN TAI VAIHTO?

Jokainen auton omistaja oli tilanteessa, jossa oli tarpeen vaihtaa osia. Koska olet tällä sivustolla, on olemassa suuri mahdollisuus, että puhumme sinusta! Joskus pienet viat voivat estää ajamisen, mikä usein estää koko yrityksen. Kun vika on lokalisoitu ja tiedämme niiden kohteiden luettelon, jotka on vaihdettava, voimme tutustua myymälässä oleviin osiin. Meidän on päätettävä, haluammeko ostaa - uusia tai käytettyjä osia. Lisäkriteeri on laatu. Voimme ostaa alkuperäisiä osia, PREMIUM-varaosia (merkkituotteita) tai hyödyntää markkinoilla saatavilla olevia heikkolaatuisia varaosia. Jokaisella ratkaisulla on etuja ja haittoja, jotka esitetään alla.


Forda Transit Parts

Ensimmäinen luokka tehtiin tuotteen tilan takia. Kauppaamme voit ostaa sekä uusia että käytettyjä osia. Uudet osat antavat meille suurimman turvan ja kestävyyden. Koska ei käytetä - niiden pitkäikäisyys on pisin. Uusien osien lisäosa on valmistajan takuu. Se antaa meille mukavuutta, koska tietyllä hetkellä voimme odottaa saavan uuden osan, kun vika ilmenee. Tietenkin tämä riippuu suurelta osin yksittäisten valmistajien takuuehdoista. Suurin, jos ei ainoa, haittapuolena uusille osille on niiden hinta. Ne asetetaan usein usein etukäteen, ja mitä suurempi välittäjien määrä, jonka kautta myynti on meneillään - sitä korkeampi on niiden hinta. On syytä ostaa osia virallisilla jakelupisteillä tai luotettavasta lähteestä. Käytetyt osat ovat ratkaisu, jonka jälkeen pääsemme periaatteessa taloudellisista syistä. Kun haluat nopeasti korjata tai korvata kohteen. Tämä on yleinen käytäntö, sillä käytetyt osat voivat olla jopa useita kertoja halvempia kuin uudet vastapuolet. Käytettyjä tuotteita ei taata. Ei ole mahdollista saada valitusta epäonnistumisen vuoksi esim. Kuukauden kuluttua. Lisäksi emme ole koskaan varmoja siitä, mistä tavarat tulevat, vai onko edellinen omistaja huolehtinut ajoneuvonsa ylläpidosta. Näille osille on ominaista myös huoltoväli, riippuen kulumisasteesta. Onneksi, kun ostat kaupassamme, voit olla rauhallinen. Käytetyt osat tarkistetaan ennen niiden asettamista myyntiin. Osia, jotka ovat huonosti vaurioituneita ja käyttökelvottomia, ei myydä.Seuraava jakautuminen koskee sen osan lähdettä, josta valmistaja tulee. Yhteensopivuuden ja laadun takaavat alkuperäiset osat. Nämä ovat samoja osia kuin ne, jotka olivat alunperin pakettimme äskettäin tuotannon jälkeen. He menevät massatuotantoon. Logiikka viittaa siihen, että on suositeltavaa korvata alkuperäiset osat. Tämä on kuitenkin erittäin kallis ratkaisu. Pelkästään alkuperäisten osien hankkimiseen tarvittava rahamäärä voi ylittää ajoneuvon arvon useita kertoja. Lisäksi sinun on varmistettava, mitkä tarvitsemasi osat tarvitsette. Sattuu, että jokainen putki, tiiviste tai muu pieni tuote on maksettava erikseen. Toinen asia on korkealaatuisten korvaavien aineiden tapauksessa. Näiden elementtien valmistajat tulevat usein ongelmaan kokonaisvaltaisesti. Tietojensa ja kokemuksensa ansiosta ne muokkaavat alkuperäisiä osia varovasti tai liittävät ne sarjaan muilla tarvittavilla vaihtoehdoilla.


Lisäksi PREMIUM-korvikkeet eivät poistu alkuperäiseltä laadultaan ja niiden hinta on huomattavasti alhaisempi. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää talvikokeen keskuksissa, lisää TÄSTÄ. Jos saat korkealaatuisia, pitkäikäisiä osia suhteellisen alhaisemmalla hinnalla, on todennäköisesti kynttilöityä peliä. Myymälä on TRATEO-merkkisten varaosien virallinen jakelija. Se on Yhdistyneen kuningaskunnan rekisteröity yritys, joka täyttää eurooppalaiset standardit sekä suurimman autoteollisuuden vaatimukset. Viimeinen vaihtoehto on ostaa heikkolaatuisia varaosia (usein tuntemattomasta alkuperästä tai tuntemattomasta brändistä). Tämä on ratkaisu, joka edellyttää vähiten taloudellisia ponnistuksia. Valitettavasti tämäntyyppisten osien valitseminen tulisi odottaa lyhyen käyttöiän ja laadun heikkouden vuoksi. Usein he eivät ole taatusti, mutta poikkeuksia tästä säännöstä.


Oikean kohteen valitseminen riippuu useista tekijöistä - taloudellisista mahdollisuuksista, hätätilanteista tai osista saatavuuteen. Valitsemasi valinta riippuu sinusta! Ostettaessa käytettyjä tai heikkolaatuisia osia sinun on luotettava heidän lyhentyneeseen käyttöikäänsä. Joskus on parempi maksaa enemmän, käsitellä osien ostamista tulevaisuudessa. On myös syytä harkita korkealaatuisten korvaavien tuotteiden ostamista, joiden rahalle vastine on yksinkertaisesti paras!


Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: