Your browser does not support JavaScript!


FORD PASSITUS - MITEN SUOJAA VOIMASSA?

Ford Transit Thief

Jokainen auto voidaan varastaa. Muuten amatööri on vain ajan kysymys ennen kuin minkäänlainen turvallisuus on ohi. Mutta voitko tehokkaasti torjua varas? Meidän on muistettava, että varkailla voi olla erilaisia ​​motiiveja - yksi riippuu tiukasti ajoneuvon osista ja muut tarvitsevat pakettiautoa (esim. Työkalut tai erikoislaitteet).

Yleisin ratkaisu on hälytys. Tehtaan hälytykset eivät ole universaalisuuden vuoksi suuria haasteita varkaille. Tekijänoikeussuojaa on syytä harkita pienemmässä yrityksessä, jonka ratkaisut eivät ole vielä laajassa mittakaavassa saatavilla. Se toimii rinnakkain tehtaan hälytysoperaation kanssa.
Jälleenmyyjien verkoissa luotavat hälytykset luodaan siten, että jokainen valtuutettu huoltopalvelu maassa ja jopa Euroopassa voi korjata tällaiset laitteet. Varkaat tuntevat toimintansa ja tietävät, miten ohittaa ajonestolaite. Mitä turvallisempi turvallisuus on, sitä suurempi ongelma rikolliselle.
Muistaa! Hälytys itsessään ei takaa turvallisuutta! Tämä on kuitenkin askel taistelussa varkaiden ennakkotapauksen kanssa.

Toinen ratkaisu on seurantalaitteet, jotka käyttävät GPS-tekniikkaa. Joillakin ajoneuvoilla on tehdasrakenteisia lähettimiä, joiden avulla ajoneuvo voidaan sijoittaa jopa useita kymmeniä kilometrejä. On kuitenkin mahdollista asentaa tällaiset ratkaisut yksinään. On parasta valita näkymättömästä paikasta siinä vaiheessa, että purkaminen kestää kauan. Lähettimen usein valittu sijainti on ajoneuvon alusta.
Ford Transit Security

Kiinnitä huomiota siihen, mihin puistoon! Mitä enemmän julkinen paikka on suurempi riski potentiaaliselle varalle. Jätät autosi vartioimatta yön yli - katsokaa noin kameroita, jotka ovat parkkipaikalla. Seurannan pitäisi tehokkaasti estää rikoksentekijöitä. Jos kyseessä on varkaus (tai auton naarmuuntuminen), meillä on näyttöä videon muodossa.

Älä unohda autovakuutuksia. Tämä kustannus, joka syklisesti hyökkää kuljettajien lompakoihin. On myös hyvä ostaa auto-casco-politiikka varkaudenesto-optiolla. Vain hän takaa hyvityksen ajoneuvon vastaavuudesta tai tietyn määrän rahaa varkauden varalta.
Ford Transit Security


Tiesitkö että ...
Ford Transit mk 6 varastaa naimisiin ihmeessä?
Näyttäisi siltä, ​​että ajan myötä ja uuden teknologian kehityksen myötä autot ovat turvautuneet turvallisuuteen 2000-luvulla. Ohjauslohkoja on jo olemassa tehtaalle, digitaaliselle ja elektroniselle autovaraukselle. Ford Transit mk 6 ilmestyi markkinoille vuonna 2000. Häntä pidetään yhtenä moottoripyörän historian turvallisimmista malleista. Hän haastoi jopa Fordin työntekijöitä! Tietyillä rakenteillaan joidenkin elementtien vaihto voi kestää muutaman tunnin!
Ford Transit mk6: lla oli ajonestolaite ruiskutuspumpussa ja sytytysvirrassa.
Uuden ruiskupumpun jakaminen pakettiautolle varmistettiin ohjelmoinnin 30 minuutin odotusaikana, jonka aikana ajoneuvon on pysyttävä moottorissa.
Ruiskutuspumppu kytkettiin suoraan nokka-akselin ketjuun sekä koteloon ja korvattiin erikoispalvelulla 3-6 tuntia. Itse moduuli oli tulvinut hartsilla. Potentiaalinen ryöstö olisi varustettava erikoistuneella tietokoneella, suurella tietämyksellä ja turvatakuilla usean tunnin ajan.
Ford Transit mk6

Paras mahdollinen ratkaisu potentiaaliselle varalle oli vetää ajoneuvo kokonaan vetovaunuun ja sitten purkaa se muualle. Potentiaalisen ryöstön purkaminen olisi kestänyt koko päivän, jos ei enää. Vain vetämällä hyötyajoneuvoa hinausautolle upealla tavalla ei ole pieni tehtävä (vaikka tällaisia ​​tapauksia on esiintynyt).

Rikkoutumisen uhrit olivat usein van vanhaja! Rikkoutuneen avaimen tapauksessa autoa ei voitu ampua. Avaimen päällä olevan avaimen ympärillä oli savukkeiden ajonestolaite. Tabletin taajuus oli yksilöllinen (niitä oli miljoonia), mikä teki mahdottomaksi aloittaa rikki tai mikä tahansa muu avain. Ainoa mahdollinen ratkaisu oli sopeuttaa uusi avain, jolla oli lisää aikaa suojaa. Jos menettely keskeytyy - se oli tarpeen aloittaa uudestaan ​​odotettaessa asianmukaista ajanjaksoa. Ammattilaisille se oli paljon työtä ja rosvoja? Turvallisuus ei läpäistä! Erityisesti uuden PIN-koodin, joka oli vain Ford-huollossa, mukauttamisen alkuvaiheessa. Lisäksi tarvittiin myös pumpun numero, joka kesti noin 3 tuntia.
Muistaa! Varas ei ole koskaan aika! Siksi aika suoja on paras mahdollinen ratkaisu. Valitettavasti se on tarina historiasta.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: