Your browser does not support JavaScript!


TUNING FOR EVERYONE - TULEE PASSITUS SININEN!

Ford Transit Tuning

Muista, että yrityksesi vanki on eräänlainen käyntikortti pyörillä! Toisaalta, käytetään yksityisesti - kertoo paljon omistajalta. Aika, jonka käytämme oikean tuotemerkin ja mallin valitsemiseen, heijastaa sitä, että se heijastaa osittain myös elämäntapamme ja itseämme. Onneksi - sinulla ei ole mitään huolta! Ford Transit on kuvake laadusta ja monipuolisuudesta hyötyajoneuvojen välillä.

Kuitenkin, ei ole helppoa erottaa tungosta kaduilla, kun he kiirehtivät läpi lukemattomia sarjaan tuotettuja kopioita. Kuinka lisätä hieman merkin ja glitter meidän Transit? Hanki vyöt ja tutustu herkempiin tunteisiin, joilla lähes kaikilla on varaa!
Vastaus on rungon kromiosat!

Chrome mirrors coverChrome-peilin peite on ensimmäinen elementti, joka antaa ajoneuvolle ainutlaatuisen ilmeen! Lisäksi parannetaan auton näkyvyyttä alhaisella altistuksella, mikä vaikuttaa liikenneturvallisuuteen. On syytä nähdä vaikeissa olosuhteissa.
Chrome asennetaan peilin ulkopuolelle. Ne antavat alkuperäisen ulkoasun Ford Transit -autoille. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja tuotannon aikana tämä peittokuva säilyttää sen luonnollisen ilmeen monien vuosien ajan. Se on myös helppo asentaa. Irrota vain suojakuori kiinnitysnauhalta (kotelon sisäpuoli) ja liimaa kromi auton peiliin.
Muista, että pinta on rasvattomalla ja se on asennettava positiiviseen ympäristön lämpötilaan.

Chromed door handles


Ford Transit – chromed door handles

Kromattu ovenkahvat lisäävät merkkiä Ford Transitille!
Kahvakotelot ovat säänkestäviä - ei sää ole huono heille! Kiitos siitä, että ne voivat palvella pitkään. Ne asennetaan rasvattomalle alustalle repäisemällä nauhan nauhan, joka sijaitsee peitelevyn sisäpuolella.
Täysin muotoiltu kromi, joka on asetettu pitkäksi aikaa ehjänä ulkoisten olosuhteiden vaikutuksen alaisena.
Myymälässä olevat kädensijat ovat laadukasta Trateoa. yhtiö.


Chromed rear light

chromed rear light - ford transit

Kromattu takavalo valmistettiin Ford Transit MK8: lle. Sen tuotanto alkoi vuonna 2014. Se edustaa viimeisimmän sukupolven Transit-mallia. Ajoneuvon nykyaikaa voidaan korostaa yksinkertaisella, täysin yhteensopivalla lampun korkilla. Kromit on liimattu takavalaisimiin kaksipuolisella teipillä peitteen sisäpuolella. Tärkein etu on sen lujuus - sillä on erittäin vahva liima, joka varmistaa tämän osan vakauden.
Kauppaamme saatavilla olevista Chromy-lampuista on ominaista erittäin laadukas materiaali, joka on vastustuskykyinen sääolosuhteisiin. Se säilyttää luonnollisen ulkonäön monta vuotta sen perustamisen jälkeen.

Chrome surround grille fog light lamp

”Chrome

Ford Transit Connect MK1 -versiot, jotka ovat saatavilla vuodesta 2009 lähtien, ovat tämän päivän viimeisin ehdotus. Halogeenikorkit korostavat auton ylellisyyttä - ihanteellisia liikemiehille. Mitä peittokokoonpano näyttää? Ole hyvä: raapastamme alustasta ja irrota kiinnitysnauhan suojakalvo. MUISTUTTAA, että kromi kiinnittyy komponentteihin positiivisessa ympäristön lämpötilassa. Soveltamisen jälkeen - paina auton runkoa.
Nämä yksinkertaiset elementit tekevät Ford Transitin erottuvan joukosta ja korostavat yksilöllisyyttäsi.

Do you know that ... ?

Muut artikkelit blogissa: