Your browser does not support JavaScript!

Other Brands

Muut merkit

Verkkokauppa - uudet ja käytetyt osat Ford Transit, Connect, Custom ja Courier.


Transit Center on myynyt varaosia Ford Transitiin ja muihin Fordin pakettiautoihin, kuten Ford Transit Customiin, Ford Transit Connectiin ja Ford Transit Courieriin, jo 20 vuoden ajan. Myymme varaosia ja Ford-alkuperäisosia. Verkkokaupastamme löytyvät Ford Transit -varaosat on valittu huolellisesti markkinoilla olevista tuotteista. Keskitymme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen ja laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti uusilla Ford Transitin, Customin, Courierin ja Connectin osilla. Meillä on uusia osia Ford Transit -pakettiautoihin, jotka ovat olleet poissa tuotannosta useita vuosia, sekä uusiin malleihin. Ford-pakettiautot ovat intohimomme, jota olemme kehittäneet jo yli 25 vuoden ajan. Transit Center -liikkeen valikoimaan kuuluu laaja valikoima Ford Transitin osia - pienistä pulttiosista täydellisiin keuloihin ja moottoreihin.

Ford Transitin varaosat

Ford Transitin varaosat ovat suosittu vaihtoehto alkuperäisille osille. Varaosat ovat tuoteryhmä, jota käytetään yleisimmin kaikenlaisissa Ford Transit -pakettiautojen korjauksissa. Ford Transitin varaosat vaihtelevat hinnan, valmistuslaadun ja valmistuspaikan mukaan. Markkinoilla saatavilla olevien varaosien laaja valikoima helpottaa asiakkaan valintaa. Jotkut ovat kiinnostuneita halvimmasta, tilapäisestä ratkaisusta, kun taas toiset etsivät ensiluokkaisia ja laadukkaita varaosia ford transitiin. Varaosat ovat halvempia kuin alkuperäiset. Samalla, jos ostat ne luotettavasta lähteestä, kuten Transit Centeristä, voit luottaa vastaavaan rakentamisen laatuun ja kestävyyteen. Varaosilla ford transit on toinenkin suuri etu - niitä on laajalti saatavilla. Transit Centerin tapauksessa - niitä on saatavana valmiiksi. Olemme Trateo-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä - ford transit -varaosat, joiden laatu on lähellä alkuperäisiä.

Esimerkkiset varaosat Ford Transitiin

Tarjontamme sisältää uusia alkuperäisosia Ford Transitiin sekä käytettyjä osia, jotka ovat peräisin purkamisesta. Valitsemalla alkuperäiset tuotteet voit luottaa siihen, että pakettiautosi laatu ja istuvuus ovat parhaat mahdolliset. Ford Transitiin tarkoitetut alkuperäisosat ovat suurimmaksi osaksi täsmälleen samoja osia, jotka menevät pakettiautoihin valmistusprosessissa. Alkuperäisosia käyttämällä voit noudattaa valmistajan asettamia pakettiauton takuuehtoja. Aidot Ford Transitin osat valmistetaan pääasiassa Turkissa, Uruguayssa, Kiinassa tai jopa Puolassa. Alkuperäisen osan erottaa varaosasta Ford-logo, joka on käytännössä jokaisessa osassa. Kutsumme sinut ostoksille Transit Centeriin.


Transit MK9
2019 -
Transit MK8
2013 - 2019
Transit MK7
2006 - 2013
Transit MK6
2000 - 2006
Transit MK5
1994 - 2000
Transit MK4
1991 - 1994
Transit MK3
1986 1991
Transit MK2
1978 - 1986
Transit MK1
1965 - 1978
Connect MK3
2021 -
Connect MK2
2013 - 2021
Connect MK1
2002 - 2013
Custom
2018 -
Custom
2012 - 2018
Courier
2014 -
manufacturers-logotype