Your browser does not support JavaScript!


Tervetuloa TRANSIT CENTER -sivustolle

Tervetuloa TRANSIT CENTERiin ja tervetuloa ostamaan uusia ja käytettyjä osia Ford Transitille. Olemme Fordin ajoneuvojen, erityisesti Transitin, suurin kokoonpano. TRANSIT CENTER on ollut markkinoilla vuodesta 1996 lähtien, ja siitä lähtien olemme laajentaneet jatkuvasti tuotevalikoimamme niin, että voimme nyt ylpeillä alkuperäisillä, alkuperäisillä ja laadukkailla varaosilla, jotka usein ylittävät alkuperäiset osat.

Verkkokaupassamme löydät vain 90% kaikista osista, joita meillä on tällä hetkellä varastossa. Tämä johtuu osittain siitä, ettei ole aikaa luetteloida kaikkia osia ja niiden valtava määrä. Joka päivä kaupassa tarjoavat uusia tuotteita, jotka tulevat myymälästä. Siksi, jos sinulla on ongelma löytää osa Ford Transitiäsi, soita tukipalveluun osoitteessa +48 56 678 02 01 , työntekijämme varmasti Ne auttavat sinua löytämään osia ja antamaan tietoja sen saatavuudesta.

Kaikki verkkokaupastamme ostetut osat toimittaa FedEX, UPS tai Poczta Polska. Lisäksi on mahdollista poimia osa suoraan Pędzewo-myymälästämme Bydgoszczin ja Torunin välisellä reitillä klo 8.00-17.00 välisenä aikana.

TRANSIT CENTER ei ole vain verkkokauppa, vaan myös ammattitaitoinen huoltopalvelu, kuten Ford Transit, Custom, Connect ja Courier. Palvelumme insinöörit ovat keränneet kokemusta Ford-autojen korjaamisesta jo vuosia. Heidän kokemuksensa saatiin muun muassa valtuutetuilla Ford-palveluilla ja kilpa-autoilla.

TRANSIT CENTER kaksi pääajatusta ovat: myymälätoimitukset, jotka ovat sekä uusia että käytettyjä kaikissa Ford Transit -malleissa MK1-MK8 ja tämän brändin huoltopalvelut. Vaikka TRANSIT CENTER on erikoistunut jälleenmyyjä ja verkkokauppaan keskittyvä Ford Transit, TRANSIT CENTER kerää jatkuvasti kokemuksia rakentamalla ralliautoja ja kilpa-autoja, jotka kilpailevat menestyksekkäästi RallyCrossin, Driftin ja muiden kilpailujen paitsi Puolassa myös koko Euroopassa. TRANSIT CENTER MotorSport ( www.wicikmotorsport.com ) on saanut maailmanlaajuisen suosion Ford Transit MK7: n ensimmäisen maailman ensimmäisen kuorma-auton rakentamisen ansiosta. Voit katsella tämän auton täällä näyttelemisvideoita.

Kutsumme sinut tutustumaan TRANSIT CENTER -tarjoukseen, ja toivotamme teille onnistuneen oston ja Ford-pakettiauton ongelmattoman käytön.

DemoCars

Shop

Shop